Détail de l'auteur
Auteur P. Taoukis |
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M. Stolt ; N. Stoforos ; P. Taoukis ; K. Autio | 1999Samples of 10% waxy maize starch dispersions were treated at pressures from 450 to 600 MPa for 0-120 min. The rheological properties of the dispersions were studied by viscosity and low deformation viscoelastic measurements. At 450 MPa, the cons[...]![]()
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T. Labuza ; B. Fu ; P. Taoukis | 1992![]()
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M. Sherlock ; B. Fu ; P. Taoukis ; T. Labuza | 1991On a examiné l'utilisation possible d'indicateurs temps-température à simple point de lecture final, pouvant être lus par les consommateurs et indiquant la fin de la durée de conservation des produits alimentaires. Deux types d'indicateurs, un e[...]![]()
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N. Stoforos ; P. Taoukis | 1998Time-temperature integrators (TTI) offer a sound alternative to in situ and physical-mathematical methods for thermal process design and evaluation. In the present work, the use of multi-component TTI systems, in cases where a single-component T[...]