Détail de l'auteur
Auteur R. Miller |
Documents disponibles écrits par cet auteur (6)
![Tris disponibles](./images/orderby_az.gif)
![]()
article/chapitre/communication
R. Miller ; V. Fainerman ; K. Schano ; AL Et | 1997A newly designed fully automated maximum bubble pressure tensiometer has many advantages compared to known instruments developed so far. The most striking feature is the possibility to determine the bubble dead time and to calculate the efficien[...]![]()
article/chapitre/communication
V. Fainerman ; R. Miller | 1995![]()
congrès/colloque
E. Dickinson, Editeur scientifique ; R. Miller, Editeur scientifique | Cambridge [GBR] : Royal Society of Chemistry | 2001![]()
ouvrage
Food Colloids: Fondements de la Forme» décrit les caractéristiques physico-chimiques des principes qui sous-tendent la formulation des composantes multiples, multi-phase des systèmes alimentaires. L'accent est mis sur les propriétés interfaciale[...]![]()
ouvrage
![]()
ouvrage
D. Möbius ; R. Miller | Amsterdam [NLD] : Elsevier | Studies in interface science, ISSN 1383-7303 | 1998The interfacial behaviour of surfactants and proteins, and their mixtures, is of importance in a wide range of areas such as food technology, detergency, cosmetics, coating processes, biomedicine, pharmacy and biotechnology. Methods such as surf[...]