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Auteur R. Singh |
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The present investigation deals with analyzing the validity of GAB model for isotherms of different food products. The model was found satisfactory for different food products with different shapes of isotherms under widely varying conditions (t[...]ouvrage
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K. Chakrabandhu ; R. Singh | 1998Fluid-to-particle heat transfer coefficients (h) were determined for stationary and rotating potato-alginate cubes heated by carboxymethylcellulose solutions in an aseptic processing system. Fluid temperature, fluid average velocity, CMC concent[...]article/chapitre/communication
Examen des modèles mathématiques appliqués au transfert de chaleur dans des systèmes d'écoulement complexes comportant un coefficient de transfert de chaleur entre les phases liquide et solide et la distribution du temps de séjour des fluides al[...]article/chapitre/communication
J. Lee ; R. Singh ; D. Chandarana | 1990Une étude de sensibilité d'un modèle mathématique, simulant le transfert de chaleur au cours d'un traitement aseptique en continu d'aliments particulaires, a été conduite pour déterminer les réactions du modèle aux variations concernant les prod[...]