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Auteur T. Harada |
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T. Harada ; K. Yokomizo | 2000The demulsification of oil-in-water (O W) emulsions under freezing conditions is connected to fat crystallization in the oil droplet. Therefore, demulsification can be prevented by the use of oil with a low melting point, and also by lowering th[...]congrès/colloque
Recent advances in gastroenterology. V.1 : Topical problems in diseases of the alimentary tracts (1)
H. Ueda, - Editeur scientifique ; T. Harada, - Editeur scientifique ; 3. World Congress of Gastroenterology (1966/09/18-24; Tokyo, JPN) ; H. Kameda, - Editeur scientifique ; T. Kondo, - Editeur scientifique ; K. Tsuneoka, - Editeur scientifique | Basel [CHE] : Karger | 1967congrès/colloque
Recent advances in gastroenterology. V.2 : Topical problems in diseases of the alimentary tracts (2)
H. Ueda, - Editeur scientifique ; T. Harada, - Editeur scientifique ; 3. World Congress of Gastroenterology (1966/09/18-24; Tokyo, JPN) ; H. Kameda, - Editeur scientifique ; T. Kondo, - Editeur scientifique ; K. Tsuneoka, - Editeur scientifique | Basel [CHE] : Karger | 1967congrès/colloque
H. Ueda, - Editeur scientifique ; T. Harada, - Editeur scientifique ; 3. World Congress of Gastroenterology (1966/09/18-24; Tokyo, JPN) ; H. Kameda, - Editeur scientifique ; T. Kondo, - Editeur scientifique ; K. Tsuneoka, - Editeur scientifique | Basel [CHE] : Karger | 1967congrès/colloque
H. Ueda, - Editeur scientifique ; T. Harada, - Editeur scientifique ; 3. World Congress of Gastroenterology (1966/09/18-24; Tokyo, JPN) ; H. Kameda, - Editeur scientifique ; T. Kondo, - Editeur scientifique ; K. Tsuneoka, - Editeur scientifique | Basel [CHE] : Karger | 1967